Savet bezbednosti raspravlja o situaciji u BiH

09/05/2011

NJUJORK, Sjedinjene Države -- Savet bezbednosti održaće rasprave u ponedeljak (9. maja) o situaciji u Bosni i Hercegovini (BiH). Visoki predstavnik Valentin Incko trebalo bi da predstavi svoj redovni izveštaj, u kome se očekuje da će kritikovati odluku Republike Srpske da raspiše referendum o Sudu BiH i tužilaštvu, koja, prema njegovom mišljenju, podriva Dejtonski mirovni sporazum. (RTRS, Srna, Nezavisne Novine, BHRT, Beta -- 9.5.2011)

Ovaj tekst naručio je SETimes.com.
Loading
Glasanje
 
 

Pozdravljamo vaše komentare o tekstovima na SETimes-u.

Nadamo se da ćete koristiti ovaj forum da kontaktirate sa drugim čitaocima širom jugoistočne Evrope. Da bi vam to iskustvo bilo zanimljivo, zamolićemo vas da pratite pravila izložena u smernicama vezanim za komentare. Podnoseći komentare vi pristajete na ta pravila. Mada SETimes.com podstiče diskusiju o svim temama, uključujući i one osetljive, postavljeni komentari predstavljaju isključivo stavove osoba koje ih šalju. SETimes.com ne mora da odobrava ili se slaže sa idejama, viđenjima ili mišljenjima izraženim u tim komentarima. SETimes.com pozdravlja konstruktivnu diskusiju, ali ne ohrabruje korišćenje materijala copy-paste metodom, linkova bez propratnog sadržaja i slogana u jednoj rečenici". Ovo je forum koji ima moderaciju. Komentari koji se ocene kao pogrdni, uvredljivi, ili oni koji sadrže psovke, možda neće biti objavljeni.

Smernice za komentare na SETimes-u

Focus on Ukraine

Reportaža

Vojske na Balkanu sarađuju u kriznim situacijamaVojske na Balkanu sarađuju u kriznim situacijama

Saradnja koju su oružane snage zemalja Balkana demonstrirale pokazala se kao dragocena u prirodnim nepogodama, slažu se stručnjaci i zvaničnici.

Najpopularniji

Loading
Loading
Loading

Anketa

Vojske u jugoistočnoj Evropi sarađuju kako bi pomogle građanima susednih zemalja tokom vanrednih situacija i katastrofa. Da li podržavate dodatnu zajedničku obuku kojom bi se ojačala takva misija?

Da
Ne
Ne znam