Savet bezbednosti raspravlja o situaciji u BiH

09/05/2011

NJUJORK, Sjedinjene Države -- Savet bezbednosti održaće rasprave u ponedeljak (9. maja) o situaciji u Bosni i Hercegovini (BiH). Visoki predstavnik Valentin Incko trebalo bi da predstavi svoj redovni izveštaj, u kome se očekuje da će kritikovati odluku Republike Srpske da raspiše referendum o Sudu BiH i tužilaštvu, koja, prema njegovom mišljenju, podriva Dejtonski mirovni sporazum. (RTRS, Srna, Nezavisne Novine, BHRT, Beta -- 9.5.2011)

Ovaj tekst naručio je SETimes.com.
Loading
Glasanje
 
 

Pozdravljamo vaše komentare o tekstovima na SETimes-u.

Nadamo se da ćete koristiti ovaj forum da kontaktirate sa drugim čitaocima širom jugoistočne Evrope. Da bi vam to iskustvo bilo zanimljivo, zamolićemo vas da pratite pravila izložena u smernicama vezanim za komentare. Podnoseći komentare vi pristajete na ta pravila. Mada SETimes.com podstiče diskusiju o svim temama, uključujući i one osetljive, postavljeni komentari predstavljaju isključivo stavove osoba koje ih šalju. SETimes.com ne mora da odobrava ili se slaže sa idejama, viđenjima ili mišljenjima izraženim u tim komentarima. SETimes.com pozdravlja konstruktivnu diskusiju, ali ne ohrabruje korišćenje materijala copy-paste metodom, linkova bez propratnog sadržaja i slogana u jednoj rečenici". Ovo je forum koji ima moderaciju. Komentari koji se ocene kao pogrdni, uvredljivi, ili oni koji sadrže psovke, možda neće biti objavljeni.

Smernice za komentare na SETimes-u

Focus on Ukraine

Reportaža

EU traži od Balkana da udari na korupciju u sektoru energetikeEU traži od Balkana da udari na korupciju u sektoru energetike

U novom izveštaju preporučuje se reforma pravosudnog sistema radi borbe protiv korupcije u energetskim transakcijama.

Najpopularniji

Loading
Loading
Loading

Anketa

Srbija je promenila pet od svojih sedam šefova policijskih uprava zato što vlada, kako je saopšteno, nije zadovoljna nastojanjima za eliminisanje korupcije. Koliko je vaša zemlja u ovom trenutku uspešna u borbi protiv korupcije?

Vrlo uspešna
Donekle uspešna
Prosečna
Donekle neuspešna
Vrlo neuspešna