Hrvatska i Poljska potpisale sporazum o regionalnom razvoju

18/02/2011

ZAGREB, Hrvatska -- Ministar regionalnog razvoja Božidar Pankretić i njegova poljska koleginica Elzbijeta Bijenkovska potpisali su u četvrtak (17. februara) memorandum o saradnji na polju regionalnog razvoja. Pankretić je rekao da će, prema tom sporazumu, Poljska pružati tehničku pomoć oko apsorbovanja fondova EU. Bijenkovska je izrazila nadu da će Hrvatska uskoro postati jedan od glavnih partnera Poljske na polju regionalnog razvoja. (Hina, Poslovni dnevnik – 17.2.2011)

Ovaj tekst naručio je SETimes.com.
Loading
Glasanje
 
 

Pozdravljamo vaše komentare o tekstovima na SETimes-u.

Nadamo se da ćete koristiti ovaj forum da kontaktirate sa drugim čitaocima širom jugoistočne Evrope. Da bi vam to iskustvo bilo zanimljivo, zamolićemo vas da pratite pravila izložena u smernicama vezanim za komentare. Podnoseći komentare vi pristajete na ta pravila. Mada SETimes.com podstiče diskusiju o svim temama, uključujući i one osetljive, postavljeni komentari predstavljaju isključivo stavove osoba koje ih šalju. SETimes.com ne mora da odobrava ili se slaže sa idejama, viđenjima ili mišljenjima izraženim u tim komentarima. SETimes.com pozdravlja konstruktivnu diskusiju, ali ne ohrabruje korišćenje materijala copy-paste metodom, linkova bez propratnog sadržaja i slogana u jednoj rečenici". Ovo je forum koji ima moderaciju. Komentari koji se ocene kao pogrdni, uvredljivi, ili oni koji sadrže psovke, možda neće biti objavljeni.

Smernice za komentare na SETimes-u

Focus on Ukraine

Reportaža

Mere opreza na Balkanu zbog eboleMere opreza na Balkanu zbog ebole

Stručnjaci upozoravaju da je virus ebole velika pretnja regionu i da bi ga teroristi mogli upotrebiti kao oružje.

Najpopularniji

Loading
Loading
Loading

Anketa

Islamska država Iraka i Levanta (IDIL) želi da izmeni Kuran kako bi ga prilagodila svom ekstremističkom viđenju islama. Da li mislite da će muslimansko stanovništvo u svetu odbaciti takva nastojanja?

Da
Ne
Ne znam