Hrvatska i Poljska potpisale sporazum o regionalnom razvoju

18/02/2011

ZAGREB, Hrvatska -- Ministar regionalnog razvoja Božidar Pankretić i njegova poljska koleginica Elzbijeta Bijenkovska potpisali su u četvrtak (17. februara) memorandum o saradnji na polju regionalnog razvoja. Pankretić je rekao da će, prema tom sporazumu, Poljska pružati tehničku pomoć oko apsorbovanja fondova EU. Bijenkovska je izrazila nadu da će Hrvatska uskoro postati jedan od glavnih partnera Poljske na polju regionalnog razvoja. (Hina, Poslovni dnevnik – 17.2.2011)

Ovaj tekst naručio je SETimes.com.
Loading
Glasanje
 
 

Pozdravljamo vaše komentare o tekstovima na SETimes-u.

Nadamo se da ćete koristiti ovaj forum da kontaktirate sa drugim čitaocima širom jugoistočne Evrope. Da bi vam to iskustvo bilo zanimljivo, zamolićemo vas da pratite pravila izložena u smernicama vezanim za komentare. Podnoseći komentare vi pristajete na ta pravila. Mada SETimes.com podstiče diskusiju o svim temama, uključujući i one osetljive, postavljeni komentari predstavljaju isključivo stavove osoba koje ih šalju. SETimes.com ne mora da odobrava ili se slaže sa idejama, viđenjima ili mišljenjima izraženim u tim komentarima. SETimes.com pozdravlja konstruktivnu diskusiju, ali ne ohrabruje korišćenje materijala copy-paste metodom, linkova bez propratnog sadržaja i slogana u jednoj rečenici". Ovo je forum koji ima moderaciju. Komentari koji se ocene kao pogrdni, uvredljivi, ili oni koji sadrže psovke, možda neće biti objavljeni.

Smernice za komentare na SETimes-u

Focus on Ukraine

Reportaža

EU pomaže Balkanu da smanji nezaposlenostEU pomaže Balkanu da smanji nezaposlenost

Evropska unija podržava lokalne poduhvate, finansira razvoj institucija i pomaže ugrožene radnike kako bi se povećala zaposlenost na Balkanu.

Najpopularniji

Loading
Loading
Loading

Anketa

Da li se slažete s predlogom da Grčka ponudi blaže zatvorske kazne osobama osuđenim za korupciju?

Da, novčane sankcije dovoljna su kazna za nenasilno krivično delo
Ne, ljudi osuđeni za korupciju i prevaru treba da se suoče sa strogim kaznama
Ne znam