Shqipëria renditet e dyta në Europë për nivelin e pirjes së duhanit

31/05/2011

TIRANE, Shqipëri -- Shqipëria është vendi me numrin e dytë të pirësve të duhanit në Europë pas Turqisë, sipas shifrave të botuara nga Instituti i Shëndetit Publik në Tiranë për të shënuar Ditën Botërore Pa Duhan, të martën (31 maj). Të dhënat sugjerojnë se 40% e shtetasve shqiptarë pijnë rregullisht duhan. Specialisti Roland Shuperka thotë se prirja më shqetësuese është rritja e numrit të konsumatoreve të reja femra. Sipas tij, gratë e qyteteve pijnë rreth 2.5 herë më shumë se ato të zonave rurale. (Telegrafi, Ora News, ABC News - 30/05/11)

Ne mirëpresim komentet tuaja lidhur me artikujt e SETimes.

Ne shpresojmë që ju do të përdorni këtë forum për të bashkëvepruar me lexuesit e tjerë në të gjithë Evropën Juglindore. Në mënyrë që ta mbajmë këtë eksperiencë interesante, ne ju kërkojmë të ndiqni regullat e theksuara në politikën e komenteve. Duke dërguar komentet, ju i miratoni këto regulla. Ndërkohë që SETimes.com nxit diskutimin mbi të gjitha subjektet, duke përfshirë edhe ato të ndjeshme, por komentet e postuara shprehin vetëm pikëpamjet e atyre që i dërgojnë. Për SETimes.com nuk është e nevojshme ti vërtetojë ose të bjerë dakord me këto ide, pikëpamje, ose opinione të shprehura në këto komente. SETimes.com mirëpret diskutimin konstruktiv por nuk inkurajon përdorimin e materialeve kopjo-ngjit, lidhjeve të pashoqëruara dhe slloganeve me një rresht. Ky është një forum i moderuar. Komentet e gjykuara si abuzive, ofendues, ose ato që përmbajnë karakter fetar mund të mos publikohen.

Politika e komenteve të SETimes