/Person/Gordana_Jankulovska

thumbnailMaqedonia dhe Kosova mbështesin ligjin e ri që sanksionon luftëtarët në konfliktet e huaja
2014-08-29Pjesëmarrësit në konfliktet e huaja mund të marrin dënime me burg prej të paktën pesë vjetësh.
thumbnailOSBE eksploron rrugët për të penguar ekstremizmin në Ballkan
2014-07-28Ekspertët diskutojnë qasje për t'iu kundërvënë terroristëve të mundshëm.
thumbnailFondacioni ndërkombëtar ndihmon Ballkanin kundër krimit të organizuar
2014-05-05Maqedonia do të bashkëpunojë me një organizatë ndërkombëtare jo-qeveritare për të penguar dhe luftuar krimin e organizuar.
thumbnailPolicia fokusohet në ndaljen e drogës ilegale në Maqedoni, Serbi
2014-04-29Policia zbaston një qasje sistematike për të luftuar shpërndarësit e rrugës të drogës.
thumbnailQendrat e përbashkëta të policisë kufitare nxisin luftën e vendeve të Ballkanit kundër imigracionit të paligjshëm.
2014-01-16Qendrat lejojnë shkëmbimin e informacionit midis forcave të policisë kufitare dhe operacioneve të përbashkëta.
thumbnailPolicia, shtetasit gjejnë rrugë për të bashkëpunuar në Ballkan
2013-12-24Praktika harmonizon standardet rajonale me ato evropiane dhe ndihmon policinë të punojë në mënyrë parandaluese përveç zgjidhjes së krimeve.
thumbnailVendet e Ballkanit forcojnë sigurinë kufitare të aeroporteve
2013-12-12Po merr vrull bashkëpunimi midis policive kufitare të aeroporteve në rajon.
thumbnailMaqedonia dhe Mali i Zi merren me krimin kibernetik
2013-10-22Të dy vendet gjithnjë e më tepër po përdorin njësi të specializuara për t'u marrë me numrin në rritje të krimeve në internet.
thumbnailSiguria duhet trajtuar pas goditjes së spiunazhit në Maqedoni
2013-09-27Policia zbuloi një koleksion informacioni të mbledhur nga një rrjet spiunazhi që dyshohet se shiste dokumente sekrete dhe mblidhte informacion për të bërë shantazh ndaj zyrtarëve publikë.
thumbnailTrajnimi forcon aftësitë kundër terrorizmit në rajon
2013-09-20Institucionet shtetërore dhe forcat e sigurisë bashkëpunojnë në një stërvitje të shpëtimit të pengjeve.
thumbnailEkspertët paralajmërojnë kundër ekstremizmit islamik në Maqedoni
2013-08-17Ekspertët thonë se ekzistojnë qeliza ekstremiste në Maqedoni, por nuk ka prova për të mbështetur një raport të kohëve të fundit nga një media ruse.
thumbnailBallkani pretendon fitore kundër kontrabandës së cigareve
2013-07-11Qindra mijëra cigare kontrabandë janë konfiskuar e policia ka arrestuar disa të dyshuar të akuzuar për kontrabandë anembanë rajonit.
thumbnailShpërblehen përpjekjet kundër korrupsionit të Maqedonisë
2013-06-24Autoritetet arrestojnë 13 në një operacion kundër trafikimit, duke përfshirë një polic nga shërbimi kufitar.
thumbnailShkupi dhe Tirana rritje fokusi mbi krimin e organizuar
2013-06-08Një qendër e re kontakti për policinë midis Maqedonisë dhe Shqipërisë do të lejojë një bashkëpunim më të mirë.
thumbnailPolicia i jep goditje vjedhjes së objekteve të artit në Maqedoni
2013-05-10Midis 19 të dyshuarve të arrestuar janë zyrtarë nga zyra për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore.
thumbnailLirimi i kriminelëve të luftës siguron përfundimin për Maqedoninë
2013-04-20Krimineli i luftës i dënuar Johan Tarkulovski kthehet në shtëpi për t'u mirëpritur si një hero.
thumbnailRihapet hetimi i Trajkovskit me prova të reja
2012-12-06BiH rihap hetimin e rrëzimit të aeroplanit për shkak të provave të reja nga autoritetet maqedonase.
thumbnailSerbia e Maqedonia trajtojnë çështjet e azilit të rremë
2012-11-05Vendet e Ballkanit Perëndimor po marrin masa shtesë për të shmangur pezullimin e rregjimit pa viza.
thumbnailGratë e Ballkanit një faktor kyç për ndërtimin e paqes
2012-10-16Orgnizatata anembanë rajonit bashkojnë forcat për të nxitur pjesëmarrjen e femrave në punët e sigurisë, vendim-marrjes.
thumbnailGjyqi penal i Maqedonisë tregon 'pjekurinë' e vendit
2012-09-21Grupi i kriminelëve që dyshohet se terrorizuan pjesën lindore të Maqedonisë është tani në gjyq.

Reportazh

Bashkëpunimi me NATO-n është vendimtar për Serbinë, rajoninBashkëpunimi me NATO-n është vendimtar për Serbinë, rajonin

Zyrtarët dhe ekspertët thanë se duke bashkëpunuar me NATO-n, Serbia do të shohë përmirësim në sistemin e saj mbrojtës dhe reformat e sektorit të sigurisë.

Më popullor

Loading
Loading
Loading

Anketë

Vendet e Ballkanit po punojnë për të përmbushur standardet e BE-së mbi përdorimin dhe zhvillimin e energjisë. E mbështesni ju këtë punë?

Po
Jo
Nuk e di