/Issue/Bribery

thumbnailArrestimet në sektorin mjekësor tregojnë veprim në luftën e Kroacisë ndaj korrupsionit
2012-11-19Policia kundër korrupsionit e Kroacisë arrestoi 78 personel të administrimit të ndërmarrjeve farmaceutike e mjekë në një skandal të rryshfetit.
thumbnailE lodhur nga korrupsioni, Greqia i kthehet internetit
2012-11-16Dy faqe në internet në gjuhën greke kanë për qëllim të gjejnë metodat, vendet e sektorët që përbëjnë rryshfet në vend.
thumbnailKriza e ekonomisë greke nxjerr në pah koston reale të korrupsionit
2012-03-28Rryshfeti si një mënyrë jetese në Greqi ka rrënuar vendin, por qëndrimet mund të ndryshojnë.
thumbnailOKB: korrupsioni mbetet shqetësim i madh anembanë Ballkanit Perëndimor
2011-05-18Rrushfeti mesatar shkon nga 103 euro në Shqipëri në 1,212 euro në Maqedoni.
Prokurorët rumunë akuzojnë oficerët e kufirit dhe të doganës
2011-04-28BUKURESHT, Rumani -- Prokurorët kundër korrupsionit paraqitën akuza të mërkurën (27 prill) kundër 66 oficerëve të doganave dhe policisë në pikën doga...
Rumania i kërkon PE-së që të heqë imunitetin e Severinit
2011-04-06BUKURESHT, Rumani -- Ministria e drejtësisë njoftoi të martën (5 prill) se qeveria i ka kërkuar Parlamentit Europian që të heqë imunitetin e Adrian S...
Shefi i INA arrestohet në hetimin për ryshfet
2011-03-27ZAGREB, Kroaci -- Policia arrestoi të premten (25 mars) Bojan Milkovic, CEO i kompanisë energjetike shtetërore kroate INA, nën dyshimin për ryshfet....
Ponta i Rumanisë i kërkon Severinit të PE-së që të japë dorëheqjen mes skandalit
2011-03-23BUKURESHT, Rumani -- Udhëheqësi i Partisë Social Demokratike (PSD) Viktor Ponta i kërkoi të martën (22 mars) anëtarit të partisë së tij Adrian Severi...
Anëtari i PE-së Thaler jep dorëheqjen mes skandalit të rryshfetit
2011-03-22STRASBURG, Francë -- Anëtari i Parlamentit Europian (PE) dhe Raportuesi i Posatçëm për Maqedoninë Zoran Thaler dha dorëheqjen të hënën (21 mars) mes...
PE heton anëtarin rumun për rryshfet
2011-03-21STRASBURG, Francë -- Parlamenti Europian (PE) filloi një hetim të dielën (20 mars) mbi akuzat se një anëtar rumun dhe dy kolegë të tij në institucion...
Greqia do të padisë Siemens lidhur me skandalin e rryshfetit
2011-01-25ATHINE, Greqi -- Qeveria njoftoi të hënën (24 janar) se do të marrë veprim ligjor kundër gjigandit gjerman të elektronikës Siemens lidhur me rryshfet...
Finlanda heton marrëveshjen e makinave të blinduara me Kroacinë
2011-01-04HELSINKI, Finlandë -- Autoritetet finlandezë kanë filluar të hënën (3 janar) një hetim paraprak në rryshfetin e dyshuar në shitjen e makinave të blin...

Reportazh

Komuniteti Islamik vepron për të ndalur rekrutimet e ISIS-itKomuniteti Islamik vepron për të ndalur rekrutimet e ISIS-it

Qytetarë dhe ekspertë mbështesin përpjekjet e Komunitetit Islamik për të ndalur personat që të bashkohen me ISIS-in dhe për t'i integruar ata në shoqëri kur të kthehen.

Më popullor

Loading
Loading
Loading

Anketë

A është bashkëpunimi mes vendeve rajonale i mjaftueshëm për t'u bërë ballë përpjekjeve nga ekstremistët për t'u bashkuar me organizatat e dhunshme?

Po
Jo
Nuk e di