Burimet rajonale

Biografi, Zgjedhjet
Focus on Ukraine

Reportazh

Grupi kërkon t'i japë fund gjuhës së urrejtjes në internetGrupi kërkon t'i japë fund gjuhës së urrejtjes në internet

Një fushatë për të rritur ndërgjegjësimin lidhur me gjuhën e urrejtjes shkon në 15 qytete në BiH.

Më popullor

Loading
Loading
Loading

Anketë

Organizata për Sigurinë dhe Bashkëpunimiin në Europë (OSBE) po vështron për rrugët për t'iu kundërvënë ekstremizmit në Ballkan. A duhet që qeveritë në rajon të bëjnë më shumë për të ndalur radikalizmin dhe ekstremizmin?

Po
Jo
Nuk e di