Focus on Ukraine

Reportazh

Grupi kërkon t'i japë fund gjuhës së urrejtjes në internetGrupi kërkon t'i japë fund gjuhës së urrejtjes në internet

Një fushatë për të rritur ndërgjegjësimin lidhur me gjuhën e urrejtjes shkon në 15 qytete në BiH.

Më popullor

Loading
Loading
Loading

Anketë

Jeni dakord me një propozim për Greqinë që të reduktojë dënimet me burg për njerëzit e dënuar për korrupsion?

Po, vënia e gjobave është mjaft për një ndëshkim për krime jo të dhunëshme
Jo, njerëzit e dënuar për korrupsion dhe mashtrim, duhet të ndeshen me dënime të forta
Nuk e di