Focus on Ukraine

Reportazh

Të afërmëve të Srebrenicës u pëlqen verdikti hollandez, por nuk janë të kënaqur plotësishtTë afërmëve të Srebrenicës u pëlqen verdikti hollandez, por nuk janë të kënaqur plotësisht

Disa besojnë se verdikti është hapi i parë në ekspozimin e së vërtetës lidhur me çfarë ndodhi në Srebrenicë në 1995.

Më popullor

Loading
Loading
Loading

Anketë

Jeni dakord me një propozim për Greqinë që të reduktojë dënimet me burg për njerëzit e dënuar për korrupsion?

Po, vënia e gjobave është mjaft për një ndëshkim për krime jo të dhunëshme
Jo, njerëzit e dënuar për korrupsion dhe mashtrim, duhet të ndeshen me dënime të forta
Nuk e di