Arkivi i botimeve:

29/09/2014

Artikuj

Vendet rajonale bashkohen për të zgjidhur çështjen e personave të humbur

19/09/2014

thumbnail
Krerët e Bosnje dhe Hercegovinës, Serbisë, Kroacisë dhe Malit të Zi po punojnë së bashku për të zgjidhur çështjen e ppersonave të humbur.
Blogerët debatojnë mbi shanset e anëtarësimit të Ballkanit në BE

19/09/2014

thumbnail
Puna e përbashkët dhe bashkëpunimi shihen si mjetet më të mira për të përshpejtuar procesin e anëtarësimit në BE.
Maqedonia dhe Kosova mbështesin ligjin e ri që sanksionon luftëtarët në konfliktet e huaja

29/08/2014

thumbnail
Pjesëmarrësit në konfliktet e huaja mund të marrin dënime me burg prej të paktën pesë vjetësh.

Përmbledhje

Serbia shqyrton ligjin për të përshpejtuar privatizimin

30/07/2014

thumbnail
Ligji i propozuar, i cili do të mbështetet nga një hua e Bankës Botërore, është duke u shqyrtuar nga Parlamenti. Në lajme të tjera të biznesit: rritet optimizmi për të ardhmen e ekonomisë në Evropën juglindore.

Reportazh

Rajoni, Turqia, optimistë lidhur me krerët e rinj të BE

15/09/2014

thumbnail
Zyrtarët rajonalë thonë se ndryshimet më të fundit të personelit në BE do të kenë një ndikim pozitiv në marrëdhëniet me Brukselin.

Ese me foto

Audio

BE financon projekte për arsim në Ballkan

18/09/2014

thumbnail
Programet e shkëmbimit të financuara nga BE ndihmojnë nxënësit dhe mësuesit e Ballkanit të mësojnë nga përvojat europiane, duke ngritur nivelin e arsimit në rajon.

Shpalos arkivin

sipas datave(30 ditët e fundit)

MaEnPrShDj
Gusht 2014
31
Shtator 2014
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Special Reports Archive