Arkivi i botimeve:

07/03/2012

Artikuj

Fondi i BE nxit bashkëpunimin ndërkufitar

07/03/2012

thumbnail
Instrumenti i Asistencës së Parapranimit mbështet projektet lokale aq të duhura që lidhin rajonet kufitare dhe ushqejnë zhvillimin dhe tërheqjen reciproke.
Vendet e CEFTA-s presin një tranzicion të vështirë nga pranimi i Kroacisë në BE

07/03/2012

thumbnail
Kostot e eksporteve kroate në Maqedoni pritet të dyfishohen dhe do të trefishohen për Serbinë dhe Bosnje dhe Herzegovinën kur vendi të bashkohet me BE.
Tregimi i një historie të përbashkët nëpërmjet fotografive

07/03/2012

thumbnail
Një ekspozitë udhëtuese fotografike po inkurajon vizitorët të shohin përtej kufijve kombëtarë e të eksplorojnë historinë e përbashkët të Ballkanit.
Bravo, Serbi!

03/03/2012

thumbnail
Të enjten, Serbia mori më në fund statusin e kandidatit për anëtarësim në BE.

Përmbledhje

Bankat bëjnë marrëveshje për Greqinë

07/03/2012

thumbnail
Marrëveshja e këmbimit të bonove do t'u kushtojë 12 bankave rreth gjysmën e pasurisë së tyre. Gjithashtu në lajmet nga biznesi: Fitch Ratings afirmoi vlerësimin e kreditit të Kroacisë në BBB-, ndërsa Rumania kërkon të ketë pavarësi energjetike.

Reportazh

Vendet e Ballkanit punojnë për të ndihmuar që të shpëtojnë industritë në vështirësi

05/03/2012

thumbnail
Fabrikat dhe uzinat e falimentuara shpien në papunësi më të madhe, por ndërhyrja e qeverisë, sado me qëllim të mirë, mund të mos jetë përgjigjia, sipas analistëve.

Ese me foto

Audio

Grupi izraelit heavy metal bën përparim në shkëmbimet kulturore Turqi-Izrael

01/03/2012

thumbnail
Grupi izraelit Orphaned Land forcon lidhjet Turqi-Izrael.

Shpalos arkivin

sipas datave(30 ditët e fundit)

MaEnPrShDj
Janar 2015
31
Shkurt 2015
1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Mars 2015
1
2

Special Reports Archive

Video-arkiva