Регионални извори

Кој е кој, Избори
Focus on Ukraine

Репортажа

Балканските земји преземаат мерки на претпазливост против ширењето на еболатаБалканските земји преземаат мерки на претпазливост против ширењето на еболата

Експертите предупредуваат дека еболата е голема закана за регионот и дека терористите може да ја користат како оружје.

Најпопуларни

Loading
Loading
Loading

Анкета

Исламската држава на Ирак и Левант (ИСИЛ) сака да го измени Коранот за да го приспособи на својата екстремистичка форма на Исламот. Дали мислите дека овие напори ќе бидат отфрлени од муслиманското население во светот?

Да
Не
Не знам