Nizozemska i dalje ustrajava na punoj suradnji Srbije s Haaškim sudom

25/05/2011

BEOGRAD, Srbija -- Nizozemski ministar vanjskih poslova Uri Rosenthal opetovao je u intervjuu beogradskom dnevniku Večernje novosti, objavljenom u srijedu (25. svibnja), kako će daljnji napredak Srbije u procesu integracije u EU ovisiti o njezinoj suradnji s Haaškim sudom za ratne zločine. Glavni tužitelj Serge Brammertz predstavit će svoje izvješće Vijeću sigurnosti UN-a sljedećeg mjeseca. Nizozemska ustrajava na punoj suradnji Beograda, što je ključan uvjet da bi Srbiji bio ponuđen status kandidata za prijam u EU. (Večernje novosti, B92, Radio Slobodna Europa - 25/05/11)

Ovaj tekst poručio je SETimes.com.
Loading
Glasovanje
 
 
  • E-mail prijatelju
  • iconTiskana verzija
  • Share/Save/Bookmark

Pozdravljamo vaše komentare o tekstovima na SETimes-u.

Nadamo se kako ćete koristiti ovaj forum za kontakt s ostalim čitateljima diljem jugoistočne Europe. Kako bi vam takvo iskustvo bilo zanimljivo, zamolit ćemo vas da pratite pravila izložena u naputcima vezanim za komentare. Šaljući komentare vi pristajete na ova pravila. Iako SETimes.com potiče raspravu o svim temama, uključujući i one osjetljive, postavljeni komentari predstavljaju isključivo stajališta osoba koje ih šalju. SETimes.com ne mora odobravati ili se slagati s idejama, viđenjima ili mišljenjima izraženim u komentarima. SETimes.com pozdravlja konstruktivnu raspravu, ali ne ohrabruje korištenje materijala copy-paste metodom, linkova bez popratnog sadržaja i slogana u jednoj rečenici". Ovo je forum koji ima moderaciju. Komentari koji se ocijene kao pogrdni, uvrjedljivi ili sadrže psovke možda neće biti objavljeni.

Naputci za komentare na SETimes-u

Focus on Ukraine

Reportaža

Balkan poduzima mjere opreza protiv širenja eboleBalkan poduzima mjere opreza protiv širenja ebole

Stručnjaci upozoravaju da ebola predstavlja veliku prijetnju za regiju te bi je teroristi mogli upotrijebiti kao oružje.

Najpopularniji

Loading
Loading
Loading

Anketa

Islamska država Iraka i Levanta (ISIL) želi izmijeniti Kuran kako bi ga prilagodila svojim ekstremističkim pogledima na islam. Smatrate li da će muslimani svijeta odbaciti taj pokušaj?

Da
Ne
Ne znam