Inzko upozorava da se ne osporavaju Sud i Tužiteljstvo BiH

26/04/2011

SARAJEVO, Bosna i Hercegovina (BiH) -- Visoki predstavnik Valentin Inzko kaže kako međunarodna zajednica neće dozvoliti da Sud BiH i Tužiteljstvo BiH budu raspušteni ili da bilo koji entitet osporava njihov rad. U intervjuu beogradskom dnevniku Večernje novosti u ponedjeljak (25. travnja), Inzko je upozorio kako bi osporavanje dviju pravosudnih institucija značilo podrivanje Daytonskog mirovnog sporazuma i države. Inzko je dodao kako vodstvo Republike Srpske i dalje ima malo prostora za preispitivanje je li predloženi referendum o dvjema institucijama u javnom interesu. (Večernje novosti, OHR, Beta, Tanjug, B92 – 25.4.2011)

Ovaj tekst poručio je SETimes.com.
Loading
Glasovanje
 
 
  • E-mail prijatelju
  • iconTiskana verzija
  • Share/Save/Bookmark

Pozdravljamo vaše komentare o tekstovima na SETimes-u.

Nadamo se kako ćete koristiti ovaj forum za kontakt s ostalim čitateljima diljem jugoistočne Europe. Kako bi vam takvo iskustvo bilo zanimljivo, zamolit ćemo vas da pratite pravila izložena u naputcima vezanim za komentare. Šaljući komentare vi pristajete na ova pravila. Iako SETimes.com potiče raspravu o svim temama, uključujući i one osjetljive, postavljeni komentari predstavljaju isključivo stajališta osoba koje ih šalju. SETimes.com ne mora odobravati ili se slagati s idejama, viđenjima ili mišljenjima izraženim u komentarima. SETimes.com pozdravlja konstruktivnu raspravu, ali ne ohrabruje korištenje materijala copy-paste metodom, linkova bez popratnog sadržaja i slogana u jednoj rečenici". Ovo je forum koji ima moderaciju. Komentari koji se ocijene kao pogrdni, uvrjedljivi ili sadrže psovke možda neće biti objavljeni.

Naputci za komentare na SETimes-u

Reportaža

EU mijenja svoj gospodarski pristup u odnosu na BalkanEU mijenja svoj gospodarski pristup u odnosu na Balkan

Unija je utvrdila nove kriterije za zemlje kandidate za članstvo i potencijalne kandidate.

Najpopularniji

Loading
Loading
Loading

Anketa

Američki brod s posadom obavlja konačne pripreme za neutralizaciju najopasnijeg dijela sirijskog arsenala kemijskog oružja. Što mislite, koliko je ta operacija bitna za zaštitu civilnog stanovništva od kemijskog oružja?

Vrlo bitna
Nije pretjerano bitna
Uopće nije bitna
Ne znam