Inzko upozorava da se ne osporavaju Sud i Tužiteljstvo BiH

26/04/2011

SARAJEVO, Bosna i Hercegovina (BiH) -- Visoki predstavnik Valentin Inzko kaže kako međunarodna zajednica neće dozvoliti da Sud BiH i Tužiteljstvo BiH budu raspušteni ili da bilo koji entitet osporava njihov rad. U intervjuu beogradskom dnevniku Večernje novosti u ponedjeljak (25. travnja), Inzko je upozorio kako bi osporavanje dviju pravosudnih institucija značilo podrivanje Daytonskog mirovnog sporazuma i države. Inzko je dodao kako vodstvo Republike Srpske i dalje ima malo prostora za preispitivanje je li predloženi referendum o dvjema institucijama u javnom interesu. (Večernje novosti, OHR, Beta, Tanjug, B92 – 25.4.2011)

Ovaj tekst poručio je SETimes.com.
Loading
Glasovanje
 
 
  • E-mail prijatelju
  • iconTiskana verzija
  • Share/Save/Bookmark

Pozdravljamo vaše komentare o tekstovima na SETimes-u.

Nadamo se kako ćete koristiti ovaj forum za kontakt s ostalim čitateljima diljem jugoistočne Europe. Kako bi vam takvo iskustvo bilo zanimljivo, zamolit ćemo vas da pratite pravila izložena u naputcima vezanim za komentare. Šaljući komentare vi pristajete na ova pravila. Iako SETimes.com potiče raspravu o svim temama, uključujući i one osjetljive, postavljeni komentari predstavljaju isključivo stajališta osoba koje ih šalju. SETimes.com ne mora odobravati ili se slagati s idejama, viđenjima ili mišljenjima izraženim u komentarima. SETimes.com pozdravlja konstruktivnu raspravu, ali ne ohrabruje korištenje materijala copy-paste metodom, linkova bez popratnog sadržaja i slogana u jednoj rečenici". Ovo je forum koji ima moderaciju. Komentari koji se ocijene kao pogrdni, uvrjedljivi ili sadrže psovke možda neće biti objavljeni.

Naputci za komentare na SETimes-u

Reportaža

Države iz regije poduzimaju mjere protiv džihadistaDržave iz regije poduzimaju mjere protiv džihadista

Stručnjaci kažu da su vladine mjere usmjerene protiv pridruživanja lokalnog stanovništva ISIL-u ključne za regionalnu borbu protiv terorizma.

Najpopularniji

Loading
Loading
Loading

Anketa

Neke balkanske države surađuju u borbi protiv ilegalnih aktivnosti, kao što je računalni kriminal. Biste li željeli da se takva suradnja intenzivira?

Da
Ne
Ne znam