Οι Κάτω Χώρ επιμένουν για την πλήρη συνεργασία της Σερβίας με το δικαστήριο της Χάγης

25/05/2011

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, Σερβία -- Ο Ολλανδός υπουργός Εξωτερικών Ούρι Ρόζενθαλ επανέλαβε σε συνέντευξή του την Τετάρτη (25 Μαΐου) προς την ημερησία του Βελιγραδίου "Vecernje Novosti" ότι η μελλοντική πρόοδος της Σερβίας στην διαδικασία ένταξης στην ΕΕ θα εξαρτηθεί από τη συνεργασία της με το διεθνές ποινικό δικαστήριο της Χάγης. Ο αρχιεισαγγελέας Σερτζ Μπράμερτζ θα παρουσιάσει την έκθεσή του στο Συμβούλιο Ασφαλείας των ΗΕ τον προσεχή μήνα. Οι Κάτω Χώρες εμμένουν στην πλήρη συνεργασία του Βελιγραδίου, που αποτελεί βασική προϋπόθεση για την αναγνώριση της Σερβίας από την ΕΕ ως υποψήφιας προς ένταξη χώρας. (Vecernje Novosti, B92, Radio Free Europe - 25/05/11)

Το παρόν περιεχόμενο ανατέθηκε για τους SETimes.com.
Loading
Ψηφοφορία
 
 

Καλωσορίζουμε τα σχόλιά σας για τα άρθρα των SETimes.

Ελπίζουμε ότι θα χρησιμοποιήσετε το φόρουμ αυτό για να αλληλεπιδράσετε με άλλους αναγνώστες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Για να καταστήσουμε την εμπειρία αυτή ενδιαφέρουσα, σας ζητάμε να ακολουθήσετε τους κανόνες που επισημαίνονται στην πολιτική σχολίων. Υποβάλλοντας σχόλια, συμφωνείτε στους κανόνες αυτούς. Αν και ο δικτυακός τόπος SETimes.com ενθαρρύνει τη συζήτηση όλων των θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων, τα σχόλια που δημοσιεύονται αποτελούν αποκλειστικά τις απόψεις όσων τα καταχωρούν. Ο δικτυακός τόπος SETimes.com δεν είναι απαραίτητο ότι επιδοκιμάζει ή συμφωνεί με τις ιδέες, θέσεις ή απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια αυτά. Οι SETimes.com καλωσορίζουν τις εποικοδομητικές συζητήσεις ωστόσο αποθαρρύνουν τη χρήση υλικού που έχει αντιγραφεί και επικολληθεί από άλλες πηγές, μη συνοδευόμενους συνδέσμους και συνθήματα μιας γραμμής. Το φόρουμ διαθέτει διαχειριστή. Σχόλια που κρίνονται υβριστικά, προσβλητικά ή ότι περιλαμβάνουν βωμολοχίες ενδέχεται να μη δημοσιευθούν.

Πολιτική Σχολίων των SETimes

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η περιφέρεια εργάζεται για την επίλυση της στεγαστικής κρίσης των ΡομάΗ περιφέρεια εργάζεται για την επίλυση της στεγαστικής κρίσης των Ρομά

Οι χώρες δίνουν έμφαση στην παροχή βοήθειας προς την μειονότητα προκειμένου να νομιμοποιηθούν οι οικισμοί στους οποίους διαμένουν τα μέλη της.

ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Loading
Loading
Loading

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Pernik Masquerade Games revive traditions

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Κάποια Βαλκανικά έθνη συνεργάζονται για να αποκριθούν σε παράνομες δραστηριότητες, όπως το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Θα θέλατε να δείτε αύξηση της συνεργασίας αυτής;

Ναι
Όχι
Δεν γνωρίζω