Festival Exit u fotografijama

15/07/2011

Fotografije s najvećeg muzičkog skupa u regionu, koji se svake godine održava na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Ivana Jovanović za Southeast European Times iz Novog Sada – 15/07/11

photo

Društvene mreže su naširoko promovirale festival Exit 2011. [Ivana Jovanović/SETimes]

Ovogodišnji festival Exit ponudio je ljubiteljima ono na šta su već navikli: vrhunske nastupe iz cijelog svijeta i regiona i atmosferu mladalačke energije.

Povezani članci

Loading

Među međunarodno poznatim izvođačima koji su predvodili to dešavanje bili su britanski reper M.I.A., pank-rokeri iz Los Anđelesa Bad Religion, indie-grupa Arcade Fire, te DJ-evi poput Jamesa Zabeile i DJ Tige.

Mega-zvijezda Jamiroquai oduševila je publiku u subotu uvečer svojim hitom iz 1996. "Cosmic Girl". Ljubitelji su se oduševili i na tonove Mashrouh Leile, Farija Bradleyja, Girl Unita, Ben UFO-a i Cinnamon Chasersa.

Od onih iz bliže okoline, slovenski bend Laibach izveo je spektakularan nastup, a djevojke iz Marsheauxa – benda iz Soluna -- očarale su ljubitelje mješavinom sinti-popa.

Festival, sada u svojoj 12. godini, završen je u ponedjeljak (11. jula).

This text will be replaced

Ovaj sadržaj je naručen za SETimes.com.
Loading
Glasanje
 
 

Vaši komentari na članke SETimesa su dobrodošli.

Nadamo se da ćete ovaj forum koristiti za interakciju s drugim čitaocima širom jugoistočne Evrope. Da bismo ovo iskustvo održali zanimljivim, molimo Vas da slijedite pravila iznesena u politici za davanje komentara. Samim upisivanjem svojih komentara vi pristajete na ta pravila. SETimes.com podstiče diskusiju o svim temama, uključujući i one osjetljive, ali istaknuti komentari predstavljaju isključivo stavove onih koji su ih upisali. Ne mora značiti da se SETimes.com slaže ili da odobrava ideje, stavove i mišljenja izražene u tim komentarima. SETimes.com pozdravlja konstruktivnu diskusiju, ali ne podržava upotrebu materijala koji se preslikavaju iz drugih izvora, linkova bez pratećeg teksta i jednorednih slogana. Ovo je forum koji vode moderatori. Može se desiti da komentari za koje se bude smatralo da su zlonamjerni, uvredljivi ili oni s prostim sadržajem ne budu objavljeni.

Politika za davanje komentara na SETimesu

Reportaža

Region i Turska optimisti po pitanju novih lidera EURegion i Turska optimisti po pitanju novih lidera EU

Zvaničnici iz regiona kažu da će nedavne personalne promjene u EU imati pozitivnog uticaja na odnose njihovih zemalja s Briselom.

Najpopularniji

Loading
Loading
Loading

Anketa

Da li bi Grčka trebala izvršiti promjene u postupanju prema ilegalnim imigrantima?

Da
Ne
Ne znam